PF 2021

vydáno:24.12.2020

 

Brum brum,
blíží se konec roku, čas, kdy my medvědi většinou spíme a Vy lidé slavíte Vánoce. Kampaň za naši záchranu úspěšně skončila a já bych Vám chtěl poděkovat za všechnu pomoc.❤️ Díky Vám už další medvědi a další mláďata nebudou muset dělat v cirkusech šaškárny. Jsem moc rád, že to s námi zvířaty v cirkusech dobře dopadlo.
❤️🎄🎁❤️
Přeju Vám krásné Vánoce a vše dobré v příštím roce. Věřím, že ani ostatní zvířata nenecháte ve štychu a holky ze Svobody zvířat s Vámi můžou počítat. Těším se, až se ke mně donese nějaký další úspěch pro zvířata!
Loučí se a mává packou
Medvěd Matěj❤️
P.S. Pokud si chcete přečíst, co všechno se holkám společně s Vámi letos povedlo, mrkněte sem 👉 http://bit.ly/uspechy_Svobodazvirat

 

foto  - 478-160110

»zpět do archivu novinek

Aktuality

ORGANIZACE NA OCHRANU ZVÍŘAT VYZÝVAJÍ EVROPSKOU KOMISI: ZACHOVEJTE ZÁKAZ TESTOVÁNÍ KOSMETIKY NA ZVÍŘ

Přesně před osmi lety bylo v Evropské unii zakázáno testování kosmetiky na zvířatech a prodej takto testované kosmetiky. I přesto se kosmetické složky na zvířatech stále testují. Organizace na ochranu zvířat proto společně vyzývají evropské úřady, aby testování pozastavily a odmítaly nové požadavky na testování.

více

PF 2021

  Brum brum, blíží se konec roku, čas, kdy my medvědi většinou spíme a Vy lidé slavíte...

více

ORGANIZACE NA OCHRANU ZVÍŘAT A KOSMETICKÉ ZNAČKY BRÁNÍ EVROPSKÝ ZÁKAZ TESTOVÁNÍ KOSMETIKY NA ZVÍŘATE

Dnes ráno organizace na ochranu zvířat PETA, Cruelty Free Europe (včetně české organizace Svoboda zvířat) a přes 450 kosmetických značek poslaly otevřený dopis Evropskému parlamentu, Evropské komisi a Evropské radě s požadavkem na dodržování zákazu testování kosmetiky na zvířatech. Tento zákaz je totiž nyní v ohrožení.

více

© Všechna práva vyhrazena Svoboda zvířat - text s kw na home

Tvorba webových stránek na míru ANTstudio.cz